Огледален свят

Огледален свят от Йоана Николова

Йоана Николова

Огледален свят

Роман фантастика

Книга Огледален свят от Йоана Николова разказва историята на Изабела Харпър. Тя е момиче от големия град Ню Йорк. Тежката ѝ семейна история никога не я е спирала да мечтае да стане пистелка, Един ден нещо се случва. Нещо лошо или нещо добро? Зависи как ще го погледнете.  Ами ако ви кажа, че тя успява да мине през огледало? Ще ми повярвате ли?

Нещата, които вижда и научава, я водят към пророчество, оставено от забравен, но обичан от Изабела човек. Тя е изправена пред голям избор между два свята и битка за престола на земя, която изглежда напълно невъзможно да съществува. Но съществува. Потопете се дълбоко в историята на Огледален свят от Йоана Николова!

Аз съм Иоана на 16 години и уча в 7-мо СОУ „Свети Седмочисленици“, гр. София, в паралелка с изучаване на английски и френски език. Сигурно се досещате, че много обичам да чета. Обожавам Хари Потър! Искрено се възхищавам на въображението и упоритостта на Дж. К. Роулинг. Харесвам фантастичните истории. „Игрите на глада“ на Сюзън Колинс, „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ от Рансъм Ригс и още много.

Понякога ми казват, че днешните тийнейджъри не четат. Но това не е вярно. С моите приятели обичаме да сядаме в някоя книжарница и прекарваме там часове. Колко хубаво, че ни позволяват да четем новите книги, защото колкото и да искаме – не можем да изкупим цялата книжарница!

Много се развълнувах, когато през юни 2017-та година, бях наградена с Вазова награда за литература – заради книгата ми Параноя. Да бъда първият ѝ носител в категория „Млад автор“ е огромна отговорност и благодаря на всеки от читателите за подкрепата! Две години по-късно вече е факт и вторият ми роман Огледален свят! Надявам се да ме последвате в преследването на мечтите си. Всичко е възможно, когато имаш смелост да започнеш и не се отказваш.

Да пишеш, да се потопиш в книгите – това е един изцяло нов свят, една магия… А магията идва от въображението! Приятно четене!

Книгата Огледален свят от Йоана Николова е издадена в лимитиран тираж. Може да я поръчате от тук, в книжарници BooktradingOrangeOzone.bg или през Фейсбук страницата.

Всяко копие на Огледален свят от Йоана Николова, поръчано тук, ще получите с автограф.

{

"Забравих на колко години е авторът и откъде имам книгата - толкова ме увлече историята!”

АЛЕКСАНДРА ТЕРЗИЙСКА, РЕДАКТОР

{

“Въображението и фантазията са безгранични и тази книга е “живото доказателство”!

ТЕОДОРА ЙОТОВА, РЕДАКТОР

{

"Книгата е невероятна 🙂 Докато четях, не можех да повярвам, че е написана от момиче на 14 години. Прекрасна си! Продължавай да пишеш ❤️"

ИНЕС СУБАШКА, ТРЕНьор